Aktuellt – kommunfullmäktigemöte torsdag 21 mars

Vi behöver er hjälp imorgon TORSDAG för att visa våra politiker att vi är många som bryr oss om de gamla livskraftiga stabila träden i staden och att vi vill att de också gör det.
Imorgon eftermiddag har kommunfullmäktige möte. Vi vill att träden hamnar på den politiska dagordningen – och inte bara fortsätter vara ett (icke)ansvar för tjänstemän och okunniga entreprenörer. Tyvärr finns det ännu ingen politisk vilja till att ta detta ansvar. Därför måste vi fortsätta påverka och skapa opinion.

För att få våra politiker att vakna, kommer vi att stå utanför kommunfullmäktige imorgon, innan våra förtroendevalda går in. Det blir en lugn och respektfull manifestation där vi delar ut ett infoblad till alla som går in och ut ur byggnaden samt till de som passerar på gatan. För att det ska ha någon effekt så behöver vi vara många.
Så alla ni som har möjlighet – SLUT UPP!!! Vi måste visa att det inte bara är några få som vill bevara träden, och att alla andra håller med Ponf om att de ska bort – vilket är den bild som tjänstemännen sprider. Om ni har något grönt, så sätt gärna på er det.

De som vill får naturligtvis även sitta med inne på mötet som tysta åhörare.

Plats:KOMMUNFULLMÄKTIGE Östra Hamngatan 21, på kortsidan av Börsen
Tid: 15.20 – 16.00